Muzeul Național al Bucovinei a organizat concursul de desene pentru copii cu tema URÂTUL SARS CoV-2, pe două categorii de vârstă, clasele I-IV și clasele V-VIII.

În perioada 9 noiembrie – 15 decembrie 2020, 419 elevi din întreaga țară – Suceava, Botoșani, Iași, București, Bihor, Covasna, Galați, s-au înscris în concurs cu lucrări realizate în diferite tehnici.

La acest concurs-educativ, elevii au dat dovadă de multă creativitate în realizarea de desene compoziționale a metodelor de prevenire a îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2, cum influențează pandemia copilăria și nu în ultimul rând, lupta cadrelor medicale aflate în linia întâi.

Juriul a departajat desenele acordând 6 premii (3 premii – portrete pentru clasele I-IV și 3 premii – portrete pentru clasele V-VIII) și 20 de premii speciale pentru clasele I-IV , respectiv 17 premii speciale pentru clasele V-VIII, dar toți elevii participanți au avut de câștigat prin această recapitulare a cunoștințelor de apărare împotriva virusului extrem de periculos.

Diplomele premianților și diplomele de participare ale tuturor elevilor înscriși în acest concurs se pot descărca de pe https://www.facebook.com/muzeulbucovinei.

Câștigătorii celor 6 portrete-premii sunt:

PREMIUL 1 – MARINA CIUBOTARIU, CLASA II-A, COLEGIUL DE ARTĂ CIPRIAN PORUMBESCU”, SUCEAVA;

PREMIUL 2 – ANA MARIA BOBOC, CLASA A IV-A, ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 146 „I. GH. DUCA”, BUCUREȘTI;

PREMIUL 3 – SARA IOANA LĂZĂREANU, CLASA A III A, ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR.8, SUCEAVA;

PREMIUL 1 – ELIZA MARIA POP, CLASA A VII-A, ȘCOALA GIMNAZIALĂ IPOTEȘTI, JUD. SUCEAVA;

PREMIUL 2 – DENISA GABRIELA PODOVEI, CLASA A VII-A , ȘCOALA GIMNAZIALA NR. 17 BOTOȘANI, JUD. BOTOȘANI;

PREMIUL 3 – ANDREEA DRAGHICI, CLASA A VII-A, LICEUL TEHNOLOGIC „ȘTEFAN CEL MARE”, CAJVANA, JUD. SUCEAVA.

Concursul s-a desfășurat online. Toate desenele și diplomele au fost postate pe https://www.facebook.com/muzeulbucovinei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.