Echipa USV a câștigat faza națională a concursului studențesc Tehnici de Interconectare în Electronică desfășurată în acest an la Universitatea din Galați.

Potrivit prorectorului Mihai Dimian la faza națională a acestui concurs au luat parte 36 de participanți din 13 universități cu programe de profil iar Ovidiu Chiras (an IV – Automatică și Informatică Aplicată) a obținut locul I, Cristi Miron (an IV – Electronică Aplicată) – locul III și Victor Țurca (an III – Electronică Aplicată) – locul V.

„Felicitări lor și colegului Adrian – Ioan Petrariu care i-a pregătit pentru acest concurs”, a transmis Mihai Dimian prorectorul USV.

Concursului profesional studenţesc “Tehnici de Interconectare în Electronică” (TIE-2019) s-a desfăşurat, în perioada 10-13 aprilie, fiind la a 28-a ediţie.

Evenimentul are un caracter itinerant, fiind găzduit de universităţi din România, cu largul suport al industriei electronice, reprezentată de mari companii din domeniu. TIE este organizat prin rotaţie, de centrele universitare care au programe de studiu din domeniul Inginerie Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei: Alba- Iulia, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Târgovişte, Timişoara.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.