Vineri, 7 iunie, în Auditorium Joseph Schmidt, a avut loc, începând cu ora 18:00, finala concursului „Sucevenii au Talent”. După cele două etape de preselecție în competiția artistică au rămas 15 finaliști, care au impresionat juriul şi publicul cu numerele lor originale.

Spectacolul a fost deschis de clasa a II-a B „Buburuzele” de la Școala nr. 8, urmate de „Tigrila”- dans studio-dans balet. Rând pe rând, au urcat pe scena auditoriului Alesia Pop, Tulbure Teodora, Ștefana Invinctus All Star Moldovița, Danalache Iustin si Alex Andronic, Candy of Invictus Moldovița, Invictus All Stars Moldovița, Mihai Guriță, Moroșan Emanuel, Ana-Maria Botezatu, Corniciuc Iris, Onica Bianca și Elza Sandu.

Juriul a fost format din Iftimiu Adriana-Mihaela, Mihaiela Saveanu, Mihai Dimian, Carmen Veronica Steiciuc, Cornel Tilihoi și Stefan Sfichi.

După jurizare,  Mihai Gurița și al său cântec, compoziție proprie, a strâns cele ai multe aprecieri, fiind și unul dintre preferații publicului. Locul doi a fost ocupat de Alesia Pop, o voce inconfundabilă, care a smuls ropote de aplauze la final. Pe locul trei s-au clasat Danalache Iustin și Alex Andronic cu numărul lor de beat box și freestyle. Acești vor merge la preselecțiile organziate de emisiunea „Românii au talent”. Lor li se vor mai adăuga și două rezerve respectiv Candy of Invictus Moldovița și Elza Sandu.

Evenimentul ajuns la cea de III-a ediție este o inițiativă a Clubului de Marketing din cadrul Asociaţiei de Cooperare Cultural Educațională Suceava. Prin acesta se dorește a se face cunoscute talentele Sucevei, fiind ocazia de a ieşi din anonimat şi de a împărtăşi pasiunea lor publicului larg.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.