Biblioteca Bucovinei Suceava, sub egida Consiliului Judeţean Suceava, şi Şcoala Gimnazială nr. 1 Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul ŞcolarJudeţean Suceava şi Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, organizează în data de 24 noiembrie 2018 Concursul „Suceava – trecut şi prezent”, în care sunt implicaţi elevi din clasele a VII-a şi a VIII-a din mai
multelocalități din întreg judeţul.

„Având în vedere că în acest an Concursul se desfăşoară cu genericul „Sub cupola Centenarului Marii Uniri”, vă invităm sâmbătă, 24 noiembrie 2018, ora 10.30 să dăm mână cu mână în Hora Unirii (în care ne propunem să avem 100 de elevi, profesori, voluntari și invitați), la Şcoala Gimnazială nr. 1 Suceava, sau ora 13.00 la festivitatea de premiere a câştigătorilor, ce va avea loc la MuzeulBucovinei – sala de conferinţe”, au transmis organizatorii.
Proba scrisă va avea loc dimineața, iar la ora 10:30 organizatorii își propun să facă o horă a Unirii care să adune 100 de elevi, profesori, voluntari și invitați. La ora 11.00, la Muzeul Bucovinei, în sala de conferinţe, va avea loc proba aplicativă a concursului, iar la ora 13:00, tot în aceeași locație, va avea loc festivitatea de premiere a câștigătorilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.