Duminică, 17 noiembrie, în satul Găinești din comuna Slatina au fost inaugurate două unități de învățământ, care răspund cerințelor elevilor și cadrelor didactice de aici.

Este vorba despre o grădiniță care a fost construită prin fonduri europene, fiind dotată la cele mai înalte standarde, iar cu fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2,  a fost reabilitată școala din Găinești.

„La aceste două investiții se adaugă și proiectul de amenajare a curții celor două unități de învățământ, un proiect realizat cu bani de la bugetul local. Sigur că ne preocupă să investim în cel mai sigur domeniu pentru că ne pasă de viitor. Educația este cel important domeniu în care poți să investești, iar în comuna Slatina mai avem câteva obiective educaționale la care se lucrează, urmând mai apoi să ne rămână doar să premiem performanțele copiilor și ale cadrelor didactice”, a declarat pentru SuceavaLive, VLĂDUȚ Gherman, edilul comunei Slatina.

Inaugurarea investițiilor a avut loc în prezența unui sobor de preoți, a copiilor și a cadrelor didactice, precum  și a unui dascăl care de-a lungul vremii a modelat multe minți și inimi, fost director al școlii, prof. Doina Țigănașu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.