În data de 9 aprilie, în urma acțiunilor de control în trafic, polițiștii suceveni au descoperit persoane fără permis de conducere. În toate cele trei cazuri, s-a întocmit dosar penal, care va fi soluționat procedural.

Un echipaj de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Baia a oprit pentru control tractorul condus de un băiat de 18 ani, localnic, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Pe raza localității Nisipitu, un echipaj de poliţie din cadrul Postului de poliţie Ulma a oprit pentru control, mopedul condus de un bărbat de 35 ani, din comuna Ulma. Procedându-se la verificarea în baza de date, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control mopedul condus de un bărbat de 34 ani, din comuna Bogdăneşti. Procedându-se la verificarea în baza de date, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.