Până la meciul cu Steaua București fotbaliștii suceveni au programate două meciuri în campionat, în deplasare la Braşov în compania ocupantei locului secund din campionat şi pe teren propriu cu Şoimii Pâncota, ultima clasată.

Preşedintele executiv al clubului, Dorin Goian, a ţinut să prezinte fanilor suceveni ultimele noutăţi legate de marea confruntare din şaisprezecimile Cupei României.

„La această oră nu avem încă o certitudine, dar pot să vă asigur că facem tot posibilul în aşa fel încât să putem găzdui acest moment atât de aşteptat de microbiştii suceveni la noi acasă”, a declarat Dorin Goian.

foresta suceava si steaua bucuresti

Președintele executiv a precizat că a contactat deja două firme, din Italia şi Olanda, pentru a închiria o nocturnă mobilă. Conform acestuia, cea mai bună variantă pare a olandezilor, care susţin că pot veni la Suceava cu toată logistica, care constă în instalaţie de iluminat, stâlpi de susţinere, generatoare de curent şi peste 20 de lucrători specialişti.

„Discuţiile sunt avansate, şi sper ca în cel mult două zile să dăm vestea mult aşteptată fanilor noştri. Desigur că şi efortul financiar pe care-l vom face va fi unul pe măsură, dar sper să reuşim să acoperim toate cheltuielile de organizare, pentru că mai sunt şi alte îmbunătăţiri care trebuiesc aduse stadionului Areni, cu banii pe care-i vom încasa din vânzarea biletelor”, a declarat președintele executiv al clubului, Dorin Goian.

Postul de televiziune Pro TV, care va transmite partida, nu a anunţat încă nimic oficial în ceea ce privește partida Foresta Suceava – Steaua Bucureşti. Meciul se va juca, cel mai probabil, în ziua de joi, 27 octombrie, cu începere de la ora 21.30.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.