Ion Lungu, primarul municipiului Suceava a anunțat, în conferința săptămânală de presă de miercuri, 20 mai, că programul cu publicul a fost prelungit, începând de marți 19 mai,  până la ora 18:00.

„Am stabilit ca programul de la Primăria Suceava să se desfășoare în două schimburi, între 8:00-16:00 și între 12:00 și 20:00. Ca atare și relațiile cu publicul, înclusiv la CASERII vor funcționa după acest program”, a spus primarul.

El i-a rugat pe suceveni să aibă în vedere această prelungire de program și să nu se înghesuie toți de la prima oră.

„Îi rog pe suceveni să rețină acest lucru. Nu trebuie să se bulucească la prima oră a dimineții. Sucevenii au la dispoziție toată ziua, iar când va fi cald, e mai bine să vină după ce se potolește căldura”, a precizat edilul șef.

Măsura vine pentru a proteja populația Sucevei dar și salariații Primăriei.

„Am decis să se lucreze în două schimburi, odată pentru a proteja salariații, să respectăm acele măsuri de distanțare fizică și, pe de altă parte să dăm posibilitatea sucevenilor să-și achite taxele și impozitele locale”, a menționat primarul.

Edilul Sucevei a spus că sunt salariați în două schimburi pe toate compartimentele și că sucevenii se pot adresa pentru orice problemă în cele zece ore pentru relațiile cu publicul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.