Spitalul Județean Suceava este de câțiva ani, nu puțini (12), într-un susținut efort de îmbunătățire a imaginii sistemului sanitar românesc, având în centrul preocupărilor sale SIGURANȚA, SĂNĂTATEA PACIENTULUI  ȘI A PERSONALULUI MEDICAL.

„N-am fost singuri și nici în această situație delicată nu suntem. Eforturile noastre sunt conștient susținute, așa cum au fost și în anii  din urmă, de Consiliul Județean Suceava care, și în acest moment dificil finanțează achiziționarea de 50 aparate de ventilație mecanică.

Cât am reușit? O dovedește faptul că la nivel național unitatea noastră spitalicească a început să fie un reper în privința performanței, ordinii și disciplinei.

Nu am făcut rabat de eforturi, nici în aceste timpuri, nu prea favorabile, ce le petrece întreg mapamondul.

Am arătat mai sus, ceea ce am făcut și am putut face într-un context care ne-a favorizat și vrem să subliniem cu tărie NU A FOST VORBA ȘI NU ESTE VORBA DE NEGLIJENȚĂ! ESTE VORBA DE NEPUTINȚA ÎNTREGII OMENIRI, ÎN FAȚA UNUI FLAGEL.

Nu ne satisface o asemenea constatare, însă cerem clemență și înțelegere și pentru noi care nu suntem supraoameni.

SUFERIM ALATURI DE DUMNEAVOASTRĂ! pentru că nici noi nu suntem iertați de aceste amenințări.

Pentru a ne fi mai ușor în a trece cu bine de această situație este absolut necesar să depunem aceleași eforturi, indiferent dacă, suntem PACIENȚI sau PERSONAL MEDICAL”, a subliniat conducerea Spitalului Județean Suceava.

2 Responses

 1. Yuan_Wuhanell

  Dar,dacă nu este neglijență,atunci ce este? Ghinion? Ani de zile,poate exact cei 12 pe care îi invocați,s-a cultivat butaforia,imagistica de propagandă,ignoranța și impostura,politicianismul de duzină,promovat in special,de către un anume Gheorghe Flutur…
  Spitalul este și decorat,poate ați uitat,ar fi această împrejurare o cauză de exonerare de răspunderea penală meritată de unii? Nu atât de medici,care sunt la mijloc,acuma,înghesuiți între grozăvia situației și exigențele de propagandă ale politrucilor pricepuți în orice…
  Domnul Flutur tace acuma precum Sus scrofa în popușoi,nu este aceasta o ocazie potrivită pentru imaginea standard,cea cu fruntea încrețită,casca pe cap ,geaca portocalie și lopata de campanie electorală? Ce fac ziarele și ziariștii nutriți selectiv cu publicitate de dresaj? Vor miorlăi în continuare pe cazuistica cu babe,furnizate și dozate inteligent,ca să potolească foamea de știri a cetățeanului „bucovinean”?
  Dacă 28 de medici sunt infectați,câți amărâți cu care au luat contact sunt sau vor fi în aceeași situație? Aia unde se duc,la hotelul lui Mandachi? In birou la primarul Lungu? La hacienda lui Gheorghe Flutur de la Gura Humorului?
  Ce fac procurorii Republicii?

  Răspunde
  • gh. i.

   Da, este cazul să intervină procurorii! Este chiar obligatoriu! Cineva a cultivat pe bani publici imaginea proprie în loc să cultive sănatatea cetățenilor!

   Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.