Conferința Afaceri.RO Suceava a ajuns la cea de-a treia ediţie. Evenimentul, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava este unul din cele mai ample manifestări de business din județ ce va avea loc pe data de 29 mai la sediul C.C.I. Suceava. La eveniment vor fi prezente personalități din mediul de afaceri regional și național, oameni de afaceri cu experiență care vor vorbi despre proiecte de succes, provocări depășite și despre cum poți dezvolta un business de succes în România.

Tematicile abordate în acest an vor face referire la: modalități de dezvoltare a afacerilor, marketing-ul online, dezvoltarea resursei umane şi dezvoltarea relaţiilor economice cu Republica Moldova şi Ucraina.
Conferinţa va fi structurată în două secţiuni:
Dezvoltarea afacerilor – speakerii vor oferi informaţii despre: marketing-ul online, poveşti de succes ale unor antreprenori recunoscuți la nivel național, importanţa hub-urilor (co-working spaces) pentru dezvoltarea afacerilor mici;
Workshop-uri interactive – trei ateliere de lucru, care se vor desfășura în paralel, având următoarele teme:
WS1: Forum economic: Dezvoltarea parteneriatelor de afaceri în regiunea de graniţă RO-UA-MD (prezentarea conceptului Business2Business);
WS2: Motivarea non-financiară a angajaților;
WS3: Marketing-ul: încotro? Când şi cum trebuie să investim în marketing.
Înscrierile se fac prin completarea formularului on-line de la secțiunea Inscrie-te, până la data de 28 mai sau apelând la datele de contact: telefon: 0230/521 506, e-mail: cci@ccisv.ro .
Taxa de participare pentru participarea integrală la eveniment este 50 RON. Participarea doar la unul dintre workshop-uri este gratuită. Pentru mai multe detalii despre eveniment puteți comunica cu Dna Carmen Fediuc, Director Programe de Finanțare, telefon 0747 496 010, carmen.fediuc@ccisv.ro .
Forumul Economic se adresează atât IMM-urilor din regiunea transfrontalieră România-Ucraina-Republica Moldova, cât şi instituțiilor şi organizaţiilor ce sprijină activitatea IMM-urilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.