Miercuri, 10 februarie, începând cu ora 9:30, la Hotelul Sonnenhof din Suceava, va fi organizată o conferință referitor la fondurile nerambursabile 2014-2020 pentru IMM.

Participarea la conferință este gratuită, iar înscrierile se fac doar online cu 24 de ore înainte de eveniment. Pentru mai multe informații puteți suna la numerele de telefon: 0264 484776, 0364 100732 sau la e-mail: conferinteonline@gwconsulting.ro

Speaker-ul cursului va fi Dorian Iancu, director regional vânzări Goodwill Consulting. Conferința va dura aproximativ 1 oră și 30 minute.

Participând la conferință, veți afla toate informațiile esențiale despre oportunităţile de finanţare nerambursabilă pentru întreprinderi: Programul Operațional Regional, Programul Național de Dezvoltare Rurală, Programul Operațional Competitivitate, Programul Operaţional Infrastructură Mare și despre programele naționale: condiţii de eligibilitate, idei de investiţii care pot primi finanţare prin acest program, cheltuieli eligibile, valoarea finanțărilor, criterii de selecţie, mărirea şanselor de succes, paşii care trebuie parcurşi pentru a avea un proiect de succes, condiţii de implementare şi de plată a sumelor nerambursabile + sesiune de întrebări – răspunsuri.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.