Consiliul Județean al Elevilor Suceava organizează în perioada 1-4 septembrie Conferința Interregională „Comunicare și PR în Consiliul Elevilor”, la care participă 35 de elevi din toată țara.

Această conferință are ca scop dezvoltarea abilităților de comunicare ale elevilor cu factorii instituționali și cu mass-media și încurajarea acestora să se implice mai mult în viața comunității prin intermediul actelor de voluntariat.

Deschiderea conferinței a avut loc, marți, 2 septembrie, la Consiliul Județean, în prezența autorităților locale și județene.

„Tema acestei conferințe este comunicarea, deoarece este important să știi să comunici eficient, comunicarea ocupând un loc important în viețile lor”, le transmite elevilor inspectorul școlar general Gheorghe Lazăr.

Pe parcursul acestei conferințe, elevii vor lua parte la workshopuri de dezvoltare a abilităților de comunicare, PR și gândire strategică.

Acest eveniment este realizat în colaborare cu Instituția Prefectului județului Suceava, Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Wedu.ro, Mado Corporation și Global Design.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.