În dimineaţa zilei de 6 octombrie s-a iscat un scandal în toaleta unei discoteci din Câmpulung Moldovenesc, care ulterior s-a mutat în parcarea unui popas turistic din localitate. Vinovate de scandal se fac două grupuri de tineri din comuna Vama, respectiv din comuna Stulpicani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că ulterior conflictului spontan izbucnit în toaleta unei discoteci din localitate, tinerii din comuna Vama, în număr de 6, s-au deplasat la restaurantul unui popas turistic din Câmpulung Moldovenesc, unde s-au întâlnit cu grupul de tineri din comuna Stulpicani și s-au lovit reciproc.

În parcarea restaurantului, unul dintre tinerii din Vama a spart cu pumnul parbrizul de la mașina unui tânăr, care a plecat în direcția Frasin. Din investigațiile efectuate s-a stabilit că din grupul din comuna Stulpicani, cei care au lovit și provocat scandalul sunt doi frați, din aceeași localitate. Persoanele care au afirmat că au fost lovite prezentau echimoze minore, halenă alcoolică și au refuzat deplasarea la spital.

Societățile unde a avut loc scandalul nu doresc să formuleze plângeri, sub aspectul infracțiunii de distrugere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii publice”, iar în funcţie de plângerile depuse de victime se va întocmi dosar penal și sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”loviri sau alte violențe” și ”distrugere”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.