În cursul zilei de ieri, 19 martie, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe str. George Coşbuc, în faţa unui imobil, se află căzut un tânăr. Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului, a identificat un tânăr de 23 ani din localitate, persoană fără locuinţă.

Acesta a sesizat că, în timp ce se afla în canalizarea în care doarme de obicei, a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către o altă persoană fără locuinţă, în vârstă de 35 ani. Atacatorul i-a dat foc la bunurile pe care le avea în acel loc. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul I.S.U. Suceava, care a stins incendiul, concluzionând ca sursă probabilă de producere a acestuia, efectul termic şi ca mijloc de aprindere, ţigara.

Nu au fost produse alte pagube materiale, cu excepţia bunurilor reclamate a fi distruse prin incendiere de către partea vătămată, respectiv aşternutul, telefonul mobil, hainele, certificatul de naştere şi cartea de identitate. Prejudiciul a fost de circa 200 lei.

Victima a formulat plângere pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe. Persoana reclamată nu a fost găsită la faţa locului, cercetările fiind continuate în vederea identificării şi audierii acestuia. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.