Întrebările ridicate au fost din fiecare capitol al vieții cotidiene. De la elementara întrebare despre curățenia orașului, până la unele mai complexe legate de „viziunea clară de dezvoltare urbană a Sucevei”, nicio întrebare nu a fost prost interpretată.

Alexandru Baisanu poate veni cu un proiect de hotărâre în Consiliul LocalAșa cum era de așteptat, o medie de aproximativ 70% din sucevenii care i-au răspuns potențialului edil, nu sunt mulțumiți de absolut nimic din ce a făcut actual primar Ion Lungu. După câte afirmă deputatul Băișanu , oamenii au observat că Lungu nu a asfaltat și nu a îngrijit decât străzile principalele ale orașului.

„Odată ce treci de strada principală și intri în cartiere, acolo unde își petrec sucevenii timpul și își petrec întreaga existență în spatele blocurilor, pe acolo e nenorocire. Nu s-a făcut absolut nimic. Afară e vopsit gardul, și-năuntru e leopardul”, a declarat Băișanu.

La întrebarea „Are Suceava zone de agrement?”, 85 dintre sucevenii întrebați, au răspuns că nu, evident. La întrebarea „Suceava are grijă de pensionari?” doar 24 de suceveni au afirmat că da.

Totodată, cele câteva sute de locuri de parcare ce s-au făcut în ultimii ani, nu fac față avalanșei de autoturisme ce au invadat străzile urbei de câțiva ani încoace.

„Oamenii sunt nevoiți să parcheze care pe unde apucă, este o bătaie de joc, pentru că este o lipsă totală de interes în acest capitol”, argumentează Băișanu.

Printre întrebările sondajului s-au numărat și „Trebuie rezolvată problema termiei în Suceava, prin montarea centralelor de locuință?”, „Cu actualul primar, Suceava are viitor?”, „Ești mulțumit de activitatea actualului primar?”, „Suceava are identitate urbană?” sau „Suceava este un oraș în care poți să îți găsești un loc de muncă?” ori „Este activitatea primăriei  transparentă?”. Evident, la toate aceste întrebări, peste 70 % din sucevenii intervievați au răspuns cu „Nu”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.