Studenții din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, coordonați de prof.univ. dr. Mihai Damian, le oferă informații, sfaturi și precizări candidaților la programele de studii ale USV, prin intermediul paginii de Facebook.

Grupul de studenți a fost de ajutor la câteva sute de studenți, iar cei interesați de serviciile USV sunt așteptați cu întrebările și nelămuririle pe care le au referitor la universitate. În acest an, oferta USV conține peste 1.100 de locuri bugetate și peste 2.000 de locuri cu taxă pentru absolvenții de liceu.

Înscrierile pentru admiterea la USV continuă și în următoarele două zile de înscrieri, 22-23 iulie. Până vineri erau înscriși aproximativ 1500 de candidați.

Cu cei peste 10.500 de fani, pagina de Facebook a USV se află pe locul patru în topul universităților de stat din România, după pagina Universității București, a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și a Universității „Babeș Bolyai” din Cluj Napoca. În condiţiile în care peste 6 milioane dintre români utilizează această reţea de socializare, USV consideră că relaţia cu publicul trebuie să ia act de această nouă realitate şi îndeamnă şi celelalte instituţii de stat ce oferă servicii populaţiei din regiune să-şi dezvolte această componentă on-line.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.