Consilierii locali PSD Doinița Cocriș și Iulia Fuior au propus un amendament la proiectul bugetului, după încheierea discuțiilor cu deliberativul local, însă edilul Ion Lungu este de acord cu acesta și va găsi și modul în care vor fi repartizați banii.

„Cele două doamne au făcut un amendament conform căruia să se aloce o sumă de bani pentru  sterilizarea câinilor fără stăpân. Eu sunt de acord și voi prinde mâine în buget suma de 200 000 de lei. O să facem o colaborare cu cabinetele medicale”, a declarat primarul Ion Lungu.

Acesta a adăugat că, din păcate, numărul câinilor fără stăpân a crescut în ultima perioadă, ei fiind aduși și din alte localități, însă și Primăria a lăsat-o mai moale cu adunarea câinilor de pe străzi.

„Eu sunt de acord să  facem această asociere, însă le-am spus celor două doamne consilier că eu am mai trăit acest film prin anii 2000, când s-a ales praful din banii alocați, întrucât patrupedele sterilizate fătau la câteva luni. Aici avem o mică divergență întrucât eu vreau ca animalele sterilizate să fie duse în Adăpostul din Lunca Sucevei și nu să fie lăsate pe stradă cum vor inițiatoarele amendamentului. Îmi voi susține punctul de vedere”, a subliniat primarul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.