Într-un comunicat de presă, grupul consilierilor PNL din cadrul Consiliului Local al municipiului Suceava se arată dezgustat de dorinţa consilierilor PDL de a se erija în salvatorii sportului sucevean.

„De asemenea, suntem dezamăgiți de jocurile politice meschine ale consilierilor PDL care, mizând pe absenţa motivată din localitate a doi membri PNL, dar şi a unora din PSD, au dorit cu tot dinadinsul o şedinţă extraordinară, deşi acordul de la ultima şedinţă ordinară a fost ca o nouă întâlnire să aibă loc în data de 10 martie.

Grupul PNL din cadrul Consiliului Local al municipiului Suceava sprijină sportul sucevean în toate formele de manifestare ale acestuia şi considerăm că şi alte sporturi merită încurajate, pe lângă cele deja tradiţionale. De aceea, amendamentul nostru din ultima şedinţă a survenit ca urmare a dorinţei de a acorda sprijin financiar atât şi altor sporturi, dar şi cluburilor care au activităţi de juniorat.

Sprijinirea sportului sucevean trebuie să aibă loc cu implicarea și votul tuturor consilierilor, fără a politiza subiectul așa cum au încercat cei de la PDL să facă, refuzând să voteze joi, doar pentru a ieși luni în presă ca fiind imaginea salvatorilor sportului sucevean.

Le amintim celor de la PDL că în amendamentul propus de grupul PNL și susținut de grupul PSD, au fost incluse toate propunerile şi solicitările acestora, negociate la întâlnirile cu grupurile de consilieri.

De asemenea, precizăm că dacă cei din PDL aveau vreo intenţie privind alocarea unei sume, mai mici sau mai mari, vreunui sport individual sau de echipă, ar fi putut să o facă și în şedinţa de joi, 27 februarie, prin amendament. Dar nu au făcut-o”, au declarat într-un comunicat de presă cei din grupul PNL din Consiliul Local.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.