„Judeţul Suceava va primi cea mai mare sumă din ţară la rectificarea bugetară aprobată de Guvern”, acesta este mesajul cel mai des transmis în ultima perioadă de către președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, dar și de către echipa de campanie a liberalilor.

Ioan Dan Cusnir, consilier judetean 1De cealaltă parte, social democraților nu li se pare un lucru măreț, atâta vreme cât anul trecut, când Victor Ponta era premier, județul Suceava primea cu 20 de milioane de euro mai mult.

În acest sens, în cadrul ședinței de Consiliu Județean, atunci când s-a ajuns la acest subiect, consilierul județean PSD, Dan Ioan Cușnir, a remarcat tocmai acest lucru.

„Am văzut că această rectificare pentru județul Suceava este cea mai mare din țară, iar dacă este adevărat, este o mare bucurie pentru noi, ca Suceava să fie cel mai răsfățat județ de către premierul României. Dacă analizăm puțin lucrurile la nivel de țară, ele sunt cam triste. Ne uităm pe o statistică, iar totalul rectificărilor făcute de Guvernul Cioloș pentru Suceava, sunt cu 20 de milioane de euro mai mici, decât totalul rectificărilor făcute de premierul Victor Ponta în 2015. Faptul că anul acesta avem cu 20 de milioane de euro mai puțin, și în același timp avem cea mai mare sumă din țară, probabil că se datorează prieteniei dumneavoastră cu Dacian Cioloș. Personal, cred că cel mai tare v-ați împrietenit în timpul gripei aviare, dar nu asta contează. Pentru că sunteți prieten cu Cioloș, deschideți-i ochii și faceți-l să înțeleagă că fermierii au nevoie de subvenții acum!  „În loc de «România înainte» Cioloș mai bine ar spune «Subvenția Acum»”, a spus consilierul județean Dan Ioan Cușnir.

În replică, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, i-a spus consilierului județean Cușnir că județul Suceava are nevoie de mult mai mulți bani decât a primit până acum.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.