Consilierul județean Tudor Plăcintă a salutat aprobarea proiectului de hotărâre privind Studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investiții „Pod de DJ 209 A, km 23+744 peste râul Moldova, în localitatea Cornu Luncii, județul Suceava”, în cadrul ședinței deliberativului județean, de marți, 28 ianuarie.

„Felicit această inițiativă. Avem câțiva ani buni de când așteptăm această investiție, cei din zona Mălini, Slatina, Cornu Luncii și este de apreciat, pentru că ea vine în completarea altor două investiții foarte importante: drumul spre Mănăstirea Slatina și drumul spre  Crucea Talienilor”, a declarat Tudor Plăcintă.

Potrivit consilierului județean, zona este dezvoltată atât din punct de vedere economic cât și turistic, iar necesitatea construirii acestui pod este foarte mare.

„Îmi exprim bucuria pentru promovarea acestui proiect și sper, cât mai curând, locuitorii din zona Mălini, Slatina și Cornu Luncii să simtă pe pielea lor aceste beneficii”, a mai declarat Tudor Plăcintă.

Proiectul aprobat de consilierii județeni propune execuția unui pod nou, în lungime de 250,70 m, investiția reprezentând o necesitate, deoarece actualul pod are durata de serviciu depășită, având 107 ani de când a fost construit, fără a trece printr-o reparație capitală sau intervenție majoră la elementele de rezistență.

Proiectul a fost aprobat cu 27 de voturi, zero împotrivă și 9 abțineri, în acest caz, consilierul județean PSD Mihai Grozavu, șoptindu-le colegilor din apropierea sa că la acest proiect trebuie „să voteze împotrivă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.