Consilierul local social democrat Gabriel Buciac a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia critică aparițiile în spațiul public a liberalilor suceveni.
Redăm integral comunicatul de presă:
„Penibilismul tineretului PNL-ist:
Ieri am aflat cu surprindere că mai există tineret liberal în Suceava!
Ba mai mult, m-a surprins că știu mai multe cuvinte decât «Felicitări, domnule președinte!»
Nu știți la ce fac referire? Verificați toate articolele online în care apare președintele CJ și veți vedea comentariile din partea acestor tineri, atât de pe conturile lor personale, cât și de pe zeci de conturi false, unele chiar și de prin Vietnam. Cât penibilism!
Unde au fost aceștia în cei trei ani ai actualei legislaturi? Și nu e vorba că aș fi avut eu nevoie personal de ei… dar tinerii din Suceava, da!
La hore, pe toloacă, sunt prezenți primii, iar tinerii din Suceava fug de acest «viitor»!
Fug de lipsa locurilor de muncă și de lipsa oportunităților după finalizarea studiilor, fug de incompetența administrativă atât de evidentă, fug de lipsa unei infrastructuri dezvoltate, doar prezentată cu mare fast la emiterea unui simplu act de informare, respectiv Certificatul de Urbanism, fug de această căpușeală din instituțiile publice sucevene conduse de cei din PNL, fug de lipsa multor lucruri ce ar duce spre Normalitate, spre Dezvoltare!
Cât penibilism!
În loc de acel «felicitări, domnule președinte» și comunicate de presă scrise de alții, poate își amintesc că reprezintă principala resursă a viitorului acestui municipiu, județ ori chiar a țării: TINERII!
Cu această ocazie poate realizează cât de necesar este un parc industrial în Suceava, un terminal cargo la Aeroport, drumuri județene asfaltate ca la carte, o dezvoltare și mai mare a mediului academic din Suceava, un sprijin real al mediului de afaceri din județ și nu preferențial, o colaborare cât mai strânsă cu experții din diferite domenii de activitate, nu doar cu cei «de casă», un Centru județean pentru tineret și multe altele ce pot crea premiza unui viitor sigur aici, ACASĂ!
Au «tăcut» trei ani, poate măcar în acest ultim an de conducere PNL a Consiliului Județean vor avea curaj tinerii liberali să îl tragă de mânecă pe «domnul președinte» și să îi arate cât de puțini tineri rămân acasă!
Greu de crezut din partea lor! E posibil să le fie depășit vocabularul ce cuprinde doar cele trei cuvinte: «felicitări, domnule președinte»!”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.