Consilierul județean Dan Ioan Cușnir și consilierul local Vasile Mocanu au avut o întâlnire cu actualul edil al municipiului Suceava, Ion Lungu, pe tema priorităților pentru anul 2017.

Vasile Mocanu, consilier local independentLungu le-a amintit, sarcastic faptul că are majoritate în Consiliul Local, dar a cerut aleșilor locali PSD să îi facă „intare” la Guvernul Sorin Grindeanu cu proiectele pe care are de gând să le realizeze, în caz contrar acesta va da vina pe consilierii sociali democrati.

„După ce ne-a spus că are majoritate, Ion Lungu ne-a transmis că are conturate câteva priorități, dar trebuie să îl ajutăm, să îl sprijinim, să vorbim cu parlamentarii PSD, ca dumnealui să aibă acces la Guvern. Am discutat cu colegii mei consilieri locali și am constatat că aceste priorități sunt ale lui Ion Lungu și nu ale orașului”, a declarat Vasile Mocanu.

Multă lume a bănuit că după ce, la nivel național, guvernarea va aparține PSD-ului, Ion Lungu va încerca să se dea bine pe lângă cei care sunt la putere, doar pentru a-și urmări scopul.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.