Consilierul lui Sorin Oprescu, Wigler Solomon, a fost retinut, joi dimineata, pentru luare de mita.

Acesta a fost prins seara trecuta de procurorii anticoruptie in flagrant, in timp ce primea suma de 25 000 de euro, dintr-un total de 230.000 de euro pretinsi pentru a rezolva autorizatii si PUZ-uri. Tot noaptea trecuta s-au facut si audieri si Wigler Solomon a fost retinut pentru 24 de ore, potrivit B1 TV. Este posibil sa fie chemat si edilul Capitalei la audieri.

Consilierul este acuzat de trafic de influenta, dupa ce a promis interventii la primarul general Sorin Oprescu si la anumiti consilieri.

Joi, consilierul lui Oprescu va fi prezentat in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Solomon Wigler, consilierul primarului Capitalei, retinut de DNA pentru trafic de influenta, ar fi promis ca intervine la Sorin Oprescu si la consilieri pentru eliberarea planurilor urbanistice zonale (PUZ) pentru unele supermarketuri, au declarat joi, pentru Agerpres, surse judiciare. Pentru interventiile sale in acest sens, el ar fi pretins bani in lunile mai si iunie 2012 si in mai 2015.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.