Consilierul Județean PSD Gică Apetrii și-a manifestat nemulţumirea faţă de starea deplorabilă a drumului județean 174D Dorna Candrenilor- Poiana Negrii. Acesta a identificat ca primă problemă traficul intens către fabrica de îmbuteliere a apei minerale aflată în satul Poiana Negrii, dar și temperaturile scăzute.

Drumul județean 174D Dorna Candrenilor – Poiana Negrii este un drum foarte circulat de către tirurile care circulă la fabrica de apă minerală de la Poiana Negrii, dar totodată este un drum de importanță pentru Suceava ca și drum turistic. La ora actuală, chiar dacă nu a a fost iarna foarte grea, este într-o degradare permanentă și este necesar ca în următoarea ședință de buget să prindem și acest drum. Dacă nu se poate o reabilitare, măcar o reparație parțială, pentru că pe acea porțiune sunt locuri în care drumul s-a surpat”, a declarat Gică Apetrii.

În replică, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur a spus că sunt sume prinse pentru reparații pentru drumurile județene, dar se așteaptă votarea bugetului pentru demararea lucrărilor de infrastructură. Trebuie precizat faptul că oamenii din localitatea Crucea în urmă cu circa un an au ieșit cu maşinile pe DN 17B și au protestat, încetinind traficul de pe acel pentru a pune presiune asupra autorităţilor.

Și consilierul județean PSD Dumitru Dumitru a cerut lucrări de întreținere la drumul dintre Dolhasca și Fălticeni.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.