Consiliul Județean Suceava, prin intermediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Suceava va participa în perioada 5-8 martie 2015, la Târgul de Turism al Republicii Moldova, unde va avea stand propriu.

Târgul de Turism işi propune să reunească o gamă variată de atracții turistice, atât din Republica Moldova, cât şi din străinătate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură, nelipsite fiind accesoriile şi gadget-urile necesare în orice călătorie.

Principalul obiectiv al Consiliului Judeţean Suceava este promovarea Paştelui în Bucovina şi a ofertelor turistice specifice sărbătorilor pascale, dar şi a ofertele turistice ale agenţilor economici pentru anul în curs.

Pentru a asigura o mai bună vizibilitate a tradițiilor și obiceiurilor pascale din zonă și pentru a crește atractivitatea acesteia, în stand va fi prezent și un meșter popular, care va oferi pe toată durata târgului demonstrații de încondeiere a ouălor.

Târgul de Turism al Republicii Moldova ce se va desfăşura la Palatul Republicii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.