La sfârșit de an, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a trecut în revistă investițiile majore făcute la Spitalul Județean Suceava. Între acestea se numără ambulatoriul integrat de specialitate și ambulatoriul Secției de Boli Infecțioase.

Președintele Flutur a precizat că noi proiecte sunt în curs de execuție, printre care se află cele de extindere a blocului operator și de reabilitare a sistemului de alimentare cu apă. Acesta a subliniat că reabilitarea sistemului va asigura independența unității spitalicești în caz de avarie și va mări gradul de siguranță, în privința consumului de apă tehnologică, necesară actului medical, precum și de apă potabilă.

Gheorghe Flutur a mai arătat că numai de la Consiliul Județean, Spitalul a beneficiat în 2019 de 15 milioane de euro.

„În 2019 am dat în funcțiune un ambulatoriu modern, dar au fost și alte lucrări, inclusiv ambulatoriul de la Scția de Boli Infecțioase. De asemenea, am deschis noi fronturi de lucru, noi șantiere, blocurile operatoare noi, bazinele de apă și tot ce înseamnă siguranță în ceea ce privește apa potabilă de la Spitalul Județean. Dar vorbim și de pregătirea de noi șantiere pentru perioada care urmează. Șantiere care sper să se regăsească în 2020”, a sdeclarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.