Astăzi, 28 noiembrie, a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Suceava. Având în vedere că data a coincis cu sărbătorirea Zilei Bucovinei, la începutul şedinţei s-au oferit câteva atenţii simbolice sucevenilor născuţi în anul 1918, dintre care trei au fost prezenţi, consilierilor judeţeni, invitaţilor şi mass mediei.

La şedinţa de Consiliu Judeţean de astăzi, 28 noiembrie, a fost prezent şi deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, care a stat în prezidiu la momentul premierii sucevenilor născuţi în anul 1918. Imediat după ce a fost finalizată această etapă a şedinţei, deputatul s-a retras fără a spune nimic.

DSC_0031Pe ordinea de zi au fost propuse 20 de proiecte, printre care amintim de numirea unui nou consilier judeţean, în persoana lui Radu Pricope, care a depus jurământul la începutul şedinţei. De precizat este şi proiectul care prevede construcţia centrului de radioterapie, proiect intens discutat la şedinţa de joi. În final, studiul întocmit în vederea identificării soluţiei optime pentru construirea şi dotarea acestui centru a trecut cu votul în unanimitate a consilierilor judeţeni.

Semnificaţie zilei de astăzi, 28 noiembrie, a fost subliniată prin acţiuni culturale şi sociale la Muzeul Bucovinei, la hotel Gloria, dar şi în alte locaţii stabilite din timp de conducerea administraţiei locale şi judeţene.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.