Miercuri, 11 noiembrie, la Primăria Ipotești a avut loc ședința Consiliului Local în cadrul căreia s-a ales noul viceprimar al localității.

Pentru această funcție au avut propuneri PNL, PMP și PSD, PRO ROMÂNIA declarând că nu propune niciun nume.

În urma votului secret exprimat, Constantin Bobu, propunerea Partidului Național Liberal a obținut 9 voturi, PMP obținând 5 voturi, iar PSD doar un vot.

Astfel, Constantin Bobu este noul viceprimar al comunei, acesta fiind cunoscut de întreaga comunitate ca un om extrem de muncitor și corect. De asemenea, și în mandatul primarului Sorin Tofan, tot el a fost cel care a îndeplinit funcția de viceprimar și, mai apoi, de viceprimar cu atribuții de primar.

„Vreau să îi mulțumesc domnului primar Dumitru Gulei pentru propunere și pentru susținere, colegilor mei din Partidul Național și tuturor celor care m-au votat sau nu. Din acest moment, trecem la treabă. Este multă muncă în comună, de aceea orgoliile politice nu își mai au locul”, a transmis Constantin Bobu.

Componența Consiliului Local al comunei Ipotești este următoarea: PNL – 7 consilieri, PMP – 3 consilieri, PSD – 3 consilieri și PRO ROMÂNIA – 2 consilieri.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.