Constantin Boliacu, Directorul Executiv al Casei Județene de Pensii Suceava, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

„Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie ne oferă prilejul de a ne exprima recunoștința și respectul față de cei în slujba cărora ne aflăm. Această zi ne reamintește cât de valoroși sunt oamenii, indiferent de vârsta lor și se sărbătorește, tocmai pentru a promova drepturile persoanelor de vârsta a treia, prin încurajarea de a participa activ la viața economică, politică, socială și culturală, dar și pentru promovarea unei imagini pozitive a îmbătrânirii, lipsită de discriminare, prin incluziune socială.

Numărul de ani adunați în vârstă nu trebuie să împovăreze – suntem pe cât de tineri sau bătrâni ne simțim .Trebuie să aveți în vedere că indiferent de vârstă, puteți aduce o contribuție foarte valoroasă în orice activitate, prin prisma experienței acumulate.

În această zi de sărbătoare, am deosebita plăcere și marea onoare de a mă adresa dumneavoastră și de a vă transmite expresia celor mai sincere sentimente de prețuire. Știu că cel mai important lucru pentru dumneavoastră este sănătatea, de aceea vă urez din toată inima să aveți sănătate, pentru a putea trăi liniștiți și a vă bucura mulți ani înainte, alături de cei dragi”, a transmis Directorul Executiv al Casei Județene de Pensii Suceava.

Acesta a dat asigurări că toate acțiunile și măsurile promovate în cadrul instituției au ca principală preocupare oferirea de servicii publice de calitate, accesibile și aproape de beneficiari, iar priceperea și energia instituției vor fi orientate și în continuare pentru a fi sprijin la nevoie.

„Consider că avem datoria să ne schimbăm atitudinile și percepțiile față de persoana vârstnică și să creăm acele punți de solidaritate intre generații, care să asigure păstrarea demnității umane pe tot parcursul vieții.
Vă asigur că nu ne gândim la dumneavoastră ca la simpli beneficiari ai serviciilor prestate. Avem în vedere faptul că printre dumneavoastră se află părinții și bunicii noștri, unchi și mătuși. A fi alături de persoanele vârstnice și a le arăta respectul nostru este o datorie morală pentru noi, ca cetățeni și ca societate.
Doresc tuturor să aibă multă sănătate, o viață liniştită și să poată să ne transmită
din bunătatea și înțelepciunea lor mult timp de acum înainte”, a mai transmis Constantin Boliacu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.