Miercuri, 30 ianuarie 2019, de la ora 19:00, sucevenii sunt invitați la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, la piesa de teatru „Old Love”.

Comedia romantică în două acte, cu note de dramă personală, expune povestea cu final fericit, tip Hollywood, într-un decor auster, constituit din câteva obiecte de mobilier alb, ce contribuie la nota specială, minimalistă, a piesei.
O „Iubire veche” îşi are acţiunea în zilele noastre, ce-i leagă timp de aproape trei decenii pe măruntul funcţionar Bud Mitchell şi pe soţia patronului său, Molly Graham, cu întâlniri sporadice şi discuţii presărate cu umor, repede uitate de către ea, dar constituind pietre ale unei construcţii afective solide pentru el. Însă pasul decisiv nu este făcut până când cei doi nu sunt singuri, liberi de obligaţiile de familie, ea văduvă, el divorţat.
„Old Love”, de Norm Foster
Traducerea şi adaptarea: Peter Bokor
Distribuţia: Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirilă, Adrian Păduraru, Robert Tudor
Scenografia: Francesca Cioancă
Asistent regie: Simona Hodos
Muzica originală: Nicu Alifantis
Regia artistică: Daniel Bucur

Biletele costă 70 lei (60 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari ) şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230523718

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.