Pentru această săptămână l-am nominalizat la rubrica Cuconul Vostru, al sucevenilor, pe fostul subprefect al județului Suceava, Constantin Harasim. După aproape doi ani de activitate în cadrul Instituției Prefectului județului Suceava, Harasim este victima regimului politic, a Partidului Național Liberal filiala Suceava, care l-a sacrificat în defavoarea altor șefi de deconcentrate. Constantin Harasim, un om […]

Pentru această săptămână l-am nominalizat la rubrica Cuconul Vostru, al sucevenilor, pe fostul subprefect al județului Suceava, Constantin Harasim. După aproape doi ani de activitate în cadrul Instituției Prefectului județului Suceava, Harasim este victima regimului politic, a Partidului Național Liberal filiala Suceava, care l-a sacrificat în defavoarea altor șefi de deconcentrate.

Constantin Harasim, un om cu o experiență notabilă la Garda de Mediu Suceava, un inginer care a slujit loial interesele județului nostru, un om care a încercat să rezolve fiecare speță care a ajuns pe biroul lui, a fost destituit din funcția de subprefect odată cu schimbarea guvernului. Putem spune că a fost sacrificat de PNL, în ciuda faptului că există oameni susținuți de același partid la diverse deconcentrate care ar fi putut fi sacrificați, fără a se simți o pierdere pentru cetățeni. Probabil neșansa domnului Harasim a fost faptul că nu este cumătru, naș, fin sau orice altceva cu anumite persoane care practică astfel de tehnici vis-a-vis de oamenii susținuți. După o activitate de doi ani, cum spuneam, Constantin Harasim a reușit să își respecte jurământul de la investire, a reprezentat județul și Instituția Prefectului la mai multe evenimente, a condus mai multe ședințe de lucru, etc.

Pentru toate realizările și pentru toată activitatea acestuia din perioada în care a fost subprefect al județului Suceava, Constantin Harasim este nominalizat CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.