De ceva vreme nu am mai adus în atenţia dumneavoastră oameni care influenţează la propriu viaţa cetăţenilor care au norocul să locuiască în preajma lor aşa că astăzi vrem să vă vorbim despre profesorul de istorie Constantin Moldovan.

Domnul Moldovan este pe lângă profesor şi un talentat poet, iar de 4 ani a adăugat şi epigrama la manifestările sale artistice. Creaţiile sale au fost apreciate de colegi, face parte din cenaclul Nectarie de la Vama şi alte 2 sau 3 cenacluri din ţară, a fost premiat de Uniunea Scriitorilor şi are nenumărate premii şi menţiuni adunate de la concursurile de profil. Dar toate acestea sunt numai câteva din faţetele Omului Constantin Moldovan, pentru noi, motivul nominalizării sale de astăzi este preocuparea sa continuă pentru sprijinirea actului cultural, atât în comuna care l-a ales primar independent, Mânăstirea Humorului, cât şi în oraşul vecin Gura Humorului. Dacă comuna sa este recunoscută pentru felul în care se păstrează acolo tradiţiile, mâna sa se găseşte şi în spatele multora dintre evenimentele care se desfăşoară la Gura Humorului în organizarea primarului Marius Ursaciuc.
Pentru toată viaţa sa dedicată culturii, pentru dragostea sa de frumos şi de tradiţional, redacţia SuceavaLive îl propune pe Constantin Moldovan ca CUCON al vostru, al sucevenilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.