Constantin Popesccu, candidat din partea Partidului Social Democrat, a câștigat alegerile parțiale pentru funcția de primar al comunei Drăgoiești, care au avut loc duminică, 5 noiembrie. Acesta a obținut 714 voturi, urmat fiind de candidatul PNL cu 470 de voturi, apoi de cel al PMP cu 53 de voturi și ALDE cu 49 de voturi.

Prezența la vot a fost de aproximativ 67%, din cei 2.018 alegători înscriși pe listele electorale permanente, exprimându-și părerea 1.350.

În cursa pentru Primăria Comunei Drăgoiești au mai candidat Adrian-Ionel Brădățan din partea PNL, Adrian Popescu de la PMP și Florin Brădățan din partea ALDE.

Constantin Popescu, candidat PSD, noul primar al comunei Drăgoiești

Constantin Popescu, candidat PSD, noul primar al comunei Drăgoiești

Menționăm că în comuna Dră­goiești, la alegerile de la începutul verii anului 2016, a fost ales, tot din partea PSD,  ca primar Vasile Ape­troaie. Având probleme de sănătate, acesta și-a dat demisia și s-a stabilit că fostul primar nu își mai poate exercita mandatul pe o perioadă mai mare de șase luni. Funcția de primar a rămas vacantă după ce prefectul județului a emis în luna iulie ordinul prin care s-a luat act de încetarea de drept a mandatului de primar al lui Vasile Apetroaie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.