Potrivit organizatorilor consultarea se va desfășura vineri, 27 octombrie 2017 și va începe de la ora 9:00 și se va termina la ora 14:00. Printre temele propuse spre discuție se numără Timflow – soluția pentru trasabilitatea lemnului, dezbatere referitoare la achiziția de lemn din zonele tampon ale parcurilor naționale, prezentarea programului de reîmpădurire Pădurea de Mâine.

La eveniment sunt așteptate organizații de mediu, asociații patronale, instituții publice, administrații publice locale, firme de exploatare și prelucrare a lemnului, administratori privați de păduri, reprezentanți ai Direcției Silvice Suceava și ai Camerei de Comerț Suceava.

 

„Pădurile gestionate responsabil reprezintă baza afacerii Holzindustrie Schweighofer. De aceea, de mulți ani, activitatea noastră se bazează pe principiul utilizării durabile și sustenabile a lemnului, ceea ce vom face și în viitor. Apreciem ideile și sugestiile venite din partea tuturor factorilor interesaţi precum organizații de mediu, societatea civilă,  jurnaliști, experți sau reprezentanți ai industriei de profil”, a precizat Vasile Varvaroi, manager de achiziții masă lem­noasă Holzindustrie Schweighofer.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.