Militarii de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi şi de la Gărzile de Intervenţie Siret şi Vicovu de Sus, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Frătăuţii Noi şi Frătăuţii Vechi, au participat cu șapte autospeciale, la localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din satul Costișa, comuna Frătăuții Noi.

Incendiul a fost anunțat la 112 joi, 11 februarie, 2016, la ora 20:22, iar la sosirea echipajelor, flăcările se manifestau violent la acoperişul casei de locuit P+2 (parter plus două etaje) şi la anexe, existând pericolul de propagare la gospodăriile învecinate.

Deși nu s-au înregistrat victime omenești, pagubele au fost însemnate. Au ars 150 de metri pătraţi din astereala acoperişului casei, o magazie şi adăpostul de animale pe o suprafaţă de 320 de metri pătraţi, bucătăria (din lemn, cu învelitoare din azbociment) pe 150 de metri pătraţi, circa 15 metri cubi lemn de foc, 3 tone de fân, un atelaj, aproximativ 2 tone de grâu şi porumb boabe, doua bovine și opt păsări de curte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.