Dacă veți căuta în Suceava un local unde să mâncați bine, să savurați un burger sau alte preparate delicioase, Container Street Food este negreșit locația perfectă. Salate, paste, mic dejun, meniuri pentru copii sau burgeri delicioși aici veți găsi!

Orice este disponibil în meniul celor de la Container Street Food poate fi comandat și la domiciliu, astfel încât vă puteți bucura de gusturile savuroase specifice, în orice moment al zilei. Fie că sunteți acasă sau la birou, puteți comanda online unii dintre cei mai buni burgeri Suceava.

Specialități variate și burgeri pentru toți pofticioșii

Se spune că despre gusturi nu se discută. Mai ales în arta culinară, experiența gusturilor este atât de diferită. De aceea, Container Street Food a cunoscut aprecierea publicului, prin diversitatea de meniuri pusă la dispoziție. Veți găsi aici specialități, printre care beef tortilla, spaghetti carbonara sau sandwich-uri cu pui.

Burgerii sunt în atenția noastră de asemenea. Aceștia combină conceptul clasic de fast food cu cel de good food și sunt varianta to go al unui meniu sățios, consistent. La Container Street Food vă puteți delecta cu burgeri delicioși. Există inclusiv varianta pentru copii, Minions Burger, varianta cu carne de vită, un gust echilibrat cu sos special. Meniul include de asemenea sos și cartofi.

Pentru cei care îndrăznesc să experimenteze mai mult, „Totul sau nimic” poate fi provocarea lansată. Este un alt tip de burger pe care îl găsiți exclusiv în acest local. Altfel spus, este o porție generoasă de salată cu burger, cu inele de ceapă și sos printre altele.

O simfonie de gusturi, o delectare a simțurilor – descoperiți burgerii Container Street Food

În meniul bogat cu oferte veți găsi King’s Burger, un deliciu absolut ce combină carnea de vită înnobilată de ardei copt, de sosuri, acompaniată și de cartofi, în meniul complet.

Alte sortimente de burgeri sunt Sweet Chilli Burger sau Say Cheese Burger, deși după o masă copioasă servită aici cu siguranță sunteți numai un zâmbet. Se spune că dragostea trece prin stomac, că starea de bine pornește de la cât de bine ai mâncat. Avem atât de mult vorbe din popor, ritualuri despre masă, încât, evident, am creat din acest moment ceva special în fiecare zi. Acordați orelor de masă importanța cuvenită și astfel selectați cu atenție și rigurozitate restaurantul care să vă furnizeze fericire la pachet. Container Street Food se pare că a gândit o rețetă și mai complexă de atât.

Happy Hour este un alt concept cu care își întâmpină pofticioșii de burgeri și nu numai

Oferta înseamnă 20 de procente în minus la orice comandă. Este aplicată în intervalul orar 11 și 14.30,  una din cele mai aglomerate momente ale zilei. Ca un răsfăț al papilelor gustative, burgerii delicioși și alte preparate asemenea pot fi cumpărați la super preț.

Pentru că există varietate în meniu, veți găsi în fiecare zi un nou motiv să comandați un meniu Container Street Food. Localul oferă și un loc cozy unde puteți servi masa, dacă mergeți fizic la locație. Vă puteți însă bucura și de livrare rapidă, acasă sau la birou, oricând în intervalul 09:30 – 22:30.

Iubim mâncarea delicioasă, iubim mâncarea care ne unge pe suflet, nu doar cea care ne umple stomacul. Container Street Food este unul din acele locuri din orașul Suceava unde poți mânca un delicios burge și nu numai.

Contact:

Program

Luni-Joi: 09:30 – 22:30

Vineri-Dum: 09:30 – 22:50

0728 721 351

Strada Oituz 44

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.