Montarea celor 108 containere semi-îngropate în municipiul Suceava a început. Anunțul a fost făcut de către edilul Ion Lungu în conferința săptămânală de presă. Trebuie precizat că firma care a câștigat licitația privind salubrizarea menajeră în municipiul reședință de județ trebuie să amplaseze, atât conainere semiîngropate, cât și containere îngropate, conform caietului de sarcini.

„Chiar astăzi (29 mai n.r.) încep lucrările de montare a celor 108 containere semiîngropate, conform contractului de salubritate menajeră. În acest moment sunt amplasate aceste conainere pe străzile Mitropoliei, Ion Vodă Viteazul, din zona Mănăstirii Sfântul Ioan, și Victoriei din cartierul Obcini. Aceste containere semiîngropate sunt moderne, iar de la distanță par a fi mobilier urban, ceea ce înseamnă că este o soluție bună”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Edilul Sucevei a precizat că în prezent se caută soluții privind amplasarea containerelor îngropate.

„Acum purtăm discuții pentru a putea alege modelul platformelor îngropate, întrucât este mai complicat pentru că trebuie făcută o fosă septică separată, trebuie spălat bine acolo, de aceea mai căutăm soluții împreună cu cei care au câștigat licitația”, a conchis Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.