SuceavaLive a prezentat cazul dramatic petrecut la Spitalul Municipal din Câmpulung Moldovenesc și momentele prin care a trecut o familie din comuna Vatra Moldoviței, care a fost nevoită să își dezgroape mortul, din cauza unei erori de neiertat a spitalului.

Șocantă este și reacția celor care, vremelnic, se află la conducerea acestei unități spitalicești din Câmpulung Moldovenesc și care au rezumat toată situația în câteva cuvinte de necrezut: „NU ERA MORTUL NOSTRU!”, chiar dacă morga aparține de spital.

Managerul dr. Adrian Cosinchi a considerat că, în ziua în care toată presa din România relata despre ce s-a putut întâmpla la el în curte, ar fi bine să își facă o pagină de Facebook care să se cheme sugestiv „ Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc – Manager” și să posteze un drept la replică tăios și scris de undeva de la ultimul etaj al clădirii. De sus oricum. 

În opinia sa, „presa a declanșat un impact emoțional negativ asupra spitalului din Câmpulung Moldovenesc”, iar asta nu poate să rămână așa, ci trebuie să se încheie printr-un text postat pe Facebook.

Atât contează, oameni buni, pe lumea asta: imaginea managerului și a spitalului de la Câmpulung Moldovenesc și nimic altceva nu poate fi mai grav de atât!

Astfel, mă simt nevoită să vă povestesc, domnule doctor: familia Cramer a avut masă în milocul casei și nu a avut mort. Aceeași familie a trimis oamenii acasă la ei când au venit la poartă și au vrut să intre pentru a-și lua rămas bun de la Petru Cramer. Aceiași copii și-au așteptat tatăl acasă pentru a-l privi îndelung, cât să le ajungă pentru tot restul vieții lor, iar acest lucru nu a fost posibil, din cauza incompetenței ce domnește în echipa managerială a spitalului, domnule manager!

Cosmin, unul dintre copiii decedatului a asistat la dezgroparea tatălui său pe care l-a găsit într-un cimitir din Câmpulung Moldovenesc în aceleași cizme înglodate din pădure, în care murise, iar dumneavoastră îndrăzniți să vorbiți de IMAGINEA SPITALULUI?

Dacă Petru Cramer era un baron local, o rudă de-a dumneavoastră, sau vreun politician care v-a răsplătit cu această funcție, vă mai păsa de imaginea spitalului?

Erați la fel de neinteresat și arogant și atunci? Vă întreb asta pentru că răspunsurile la celelalte întrebări se subînțeleg: vina ați fi dat-o și atunci tot pe portar, pe firma de pompe funebre, pe Pietrele Rarăului sau pe oricine ați fi văzut în față, vremurile cu bărbații asumați fiind apuse, după cum bine dovediți și dumneavoastră.

Și, apropo de firma de pompe funebre: vă mai amintiți cum a fost aleasă? Acele proceduri, mai știți cum s-au desfășurat?

Și, culmea, firma pe care ați ales-o vă trage și ea de urechi, domnule manager, că așa e viața…

„Credeți-mă, așa un haos ca la Câmpulung n-o să mai găsiți în altă parte. Eu sunt des pe aici și știu ce spun”, a spus chiar un angajat al firmei de pompe funebre care colaborează cu spitalul pe care îl reprezentați. 

Că tot veni vorba, de achizițiile din timpul stării de urgență ați mai aflat ceva? Dar de aparatul de testare, care s-a odihnit în cutie săptămâni întregi, după lungul drum pe care l-a parcurs până la Câmpulung Moldovenesc?

Cine va plăti pentru drama familiei Cramer, domnule manager? Vă simțiți vinovat de ceva, sau ați trecut deja problema la „și altele”?

În loc să vă doriți să păreți un dur și un inteligent cu acel text pe Facebook, ați fi putut măcar să aveți bunul simț să vă cereți scuze public, și să îl chemați pe băiatul care a văzut imaginea tatălui său într-un sicriu cu capacul spart și plin de lut, să îi explicați ce a dus la această situație. Dar v-ați lăsat consiliat de niște persoane mai mult decât nepotrivite!

Dacă funcțiile primite cadou nu vă reprezintă și medicina internă vă este adevărata dragoste, spălați-vă pe mâini și întorceți-vă la medicină, lăsați mascarada publică!

Sunteți departe de a face față unei asemenea funcții și foarte departe de a ști ce presupune cuvântul „lider!”

One Response

  1. State Doina

    Toate gunoaiele, toti analfabetii care le suflă în c.r politicienilor au ajuns în functii de conducere si habar nu au cu ce se mănîncă această functie.Dute omule la o stână si păzeste oile, dacă te primeste cineva si nu mai sta cocotat ca o parasută, că într-o bună zi vei ajunge mai rău decît acest om nevinovat. Dacă ai putin bun simt retrage-te din functie, să sti că judecata divină este mai aspră decât cea dată în sîlile de judecată.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.