Investițiile în comuna suceveană Dorna Candrenilor continuă, de data aceasta, cu asfaltarea drumului de legătură dintre localitățile Dorna Candrenilor și Coșna. Edilul Dănuț Candrea, a declarat că infrastructura rutieră reprezintă unul dintre cele mai importante domenii dintr-o localitate și, de aceea, modernizarea drumurilor este o prioritate. 
Fie că vorbim de drumuri comunale, vicinale sau forestiere, Dănuț Candrea face proiecte, astfel încât modernizarea să atingă toată comuna.
De curând, pe fonduri europene, au fost asfaltați 1600 de metri din drumul ce face legătura între comunele Dorna Candrenilor și Coșna și, întrucât mai rămăseseră 200 de metri de drum ce nu au putut fi asfaltați prin proiectul european, edilul Dănuț Candrea a demarat lucrările de asfaltare cu bani de la bugetul local al comunei Dorna Candrenilor.
„Avem o rețea mare de drumuri în comuna Dorna Candrenilor, însă încet, încet le modernizăm. În curând vom demara lucrările de asfaltare a 500 de metri de drum, paralel cu râul Dorna. De asemenea, și cele trei drumuri forestiere vor intra în proces de betonare, iar o altă serie de drumuri vor fi reabilitate și modernizate”, a declarat primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.
Primarul a adăugat că investește în toate domeniile importante din comunitate, astfel încât comuna Dorna Candrenilor să continue să fie un etalon în zonă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.