În cursul zilei de ieri, poliţiştii au confiscat 300 de kg de cafea, în valoare de 9000 de lei, întocmind şi un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contraband.

La 12 februarie 2014, în jurul orei 11.00, un echipaj de poliție din cadrul Postului de poliție Grănicești, în timp ce executa serviciul de supraveghere și controlul circulației pe D.N.2 din localitate, a oprit pentru control în intersecția D.N.2 cu D.N. 2H, o autoutilitară condusă de o persoană de 31 ani cu dublă cetățenie română și ucraineană.

În autoutilitară, în calitate de pasager se mai afla o persoană de 54 ani cu dublă cetățenie română și ucraineană. Cu ocazia controlului autoutilitarei, au fost identificate 300 de pachete de cafea, a 1.000 grame fiecare, produsă în Italia, pentru care, conducătorul auto nu a prezentat documente de proveniență.

Bărbatul a declarat că întreaga cantitate de cafea (300 kg) a cumpărat-o din Italia cu suma de 1.200 de Euro și urma să o transporte în Ucraina.

Întreaga cantitate de  cafea, în valoare de aproximativ 9.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.