Mai multe persoane care transportau colete voluminoase către interiorul țării au fost observate marți, 05 august, în jur de ora 1 noaptea, de către o patrulă a poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina. În momentul în care au fost interceptați și somați prin voce de către polițiști, bărbații au abandonat coletele și s-au retras pe teritoriul ucrainean.

Polițiștii au folosit armamentul din dotare, fiind trase mai multe focuri de avertisment în plan vertical. Imediat, au fost anunțate autoritățile de frontieră ale statului vecin, în vederea cercetării în comun a evenimentului și identificării persoanelor implicate.

În urma cercetării terenului au fost descoperite 11 colete care au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii, a rezultat o cantitate de 25.500 pachete de proveniență ucraineană și Federația Rusă. Cantitatea de țigări, în valoare de 307 mii de lei a fost ridicată în vederea confiscării. În acest moment, cercetările sunt în curs de derulare în vederea documentării întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.