Lucrătorii Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, din cadrul Insectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, au identificat marți, 8 iulie, un grup de persoane suspecte, care transportau colete voluminoase spre interiorul țării.

Polițiștii de frontieră au trecut la somațiile verbale ce se impun în aceste situații. Persoanele în cauză nu s-au supus acestora, trecându-se astfel la avertizarea prin tragerea a 4 focuri de armă în plan vertical. Bărbații „au abandonat coletele şi, profitând de terenul accidentat şi împădurit, s-au dispersat în direcţii diferite. La faţa locului au fost descoperite 20 colete ce conţineau 9.500 pachete ţigări, de provenienţă ucraineană. Totodată, au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin pentru cercetarea în comun a evenimentului”, a declarat Radu Lungu, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei.

Valoarea țigărilor de contrabandă a fost stabilită în jurul sumei de 100 de mii de lei. Cartușele au fost confiscate iar cercetările continuă, în vederea identificării tuturor pesoanelor implicate, acestea fiind acuzate de contrabandă în formă agravantă și intrare în ţară prin trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.