Ion Lungu a ținut să readucă în atenția sucevenilor și lucrurile bune ce se întâmplă zilele acestea în oraș. Astfel, se pare că unul dintre ultimele contracte ce se vor semna de această administrație locală, este un contract de livrare a 5 autobuze de capacitate redusă, tocmai din Turcia. Este vorba de aceeași companie care a adus și celelalte autobuze mici care circulă azi pe traseele nerentabile din oraș.

autobuze mici, sursa karsan.com.ro

„În cursul zile de astăzi (miercuri, 1 iunie – n.r.) se semnează contractul pentru cele 5 autobuze de capacitate redusă. A fost o licitație electronică, iar firma care a mai adus și celelalte autobuze mici în Suceava a fost singura care a participat la procedura de selecție”, a anunțat primarul.

„După ce le-a livrat pe cele de anul trecut, vreau să vă spun, să am primit numai vorbe de bine, lumea le apreciază. Din câte am discutat cu domnul Romaniuc de la TPL, acesta a discutat cu firma din Turcia și au promis să livreze autobuzele în următoarele 10 zile, în ciuda faptului că termenul normal de livrare este de 6 luni. Pe mine mă bucură acest fapt pentru că sunt necesare, sunt trasee în Burdujeni-Sat, în Obcini, pe Zamca și în Ițcani, unde aceste autobuze mici sunt așteptate. Este vorba de traseele mai îndepărtate și mai puțin rentabile” a încheiat primarul Lungu.

Să sperăm că indiferent de rezultatul alegerilor de duminică, autobuzele vor începe să circule pentru suceveni din prima zi în care vor ajunge la noi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.