Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că este pregătit să încheie contractul cu firma care a câștigat licitația pentru salubrizarea menajeră în municipiu, chiar dacă a mai fost depusă o contestație.

Este mizerie în oraș. O spun cu toată sinceritatea, pentru că numai putem gestiona acest contract temporar așa cum este el. Am avut discuții cu oamenii de specialitate din Primărie. Părerea mea este că s-au epuizat toate etapele de contestare acolo. A contestat cineva dintr-o asociere, a pierdut și la CNSC și la tribunal iar acum celălalt partener al lui contestă exact pe aceeași speță”, a declarat Ion Lungu.

Edilul sucevean este de părere că se caută motive ca să se tragă de timp și a anunțat că va avea o discuție și va cere un punct de vedere al Direcției juridice și al secretarului Consiliului Local.
Eu aș avea curajul să încheiem contractul cu firma câștigătoare că, pentru că, tot așa, nici până la iarnă terminăm. Sunt niște chestiuni care ne încurcă foarte mult. Nu mai gestionăm practic acest contract. Faptul că nu se fac investiții, nu se aduc pubele, coșuri de gunoi, ca să nu mai spun de investițiile mari care trebuiesc făcute acolo, pentru acele buncăre îngropate”, a mai declarat primarul.
Ion Lungu a precizat că a dat această temă în dezbatere la Direcția Juridică, iar contractul ar putea fi semnat în circa două săptămâni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.