Marian Andronache, liderul PMP Suceava, una pozează în spațiul public și alta este în realitate.

Dacă la conferințele de presă este extrem de amabil cu reprezentanții MASS-MEDIA și se recomandă, de fiecare dată, ca o persoană bine educată, informațiile ce ies la iveală contrazic total aparențele.

Nu o dată, în cadrul ieșirilor publice, Andronache a spus că PMP nu se poate „bate” pe Facebook cu PNL și PSD pentru că partidul său nu are „armate de conturi false”, însă și de data asta a mințit. În realitate, PMP avea conturi false, iar când un subiect nu îi convenea liderului PMP Suceava transmitea textul ce îl vrea postat de pe conturile false ale partidului.

Interesant este și felul în care, neasumat, vorbea și despre presa care nu îl lăuda și relata adevăruri despre parcursul său politic.  Totodată, reprezentanții Ziarului SuceavaLive nu sunt invitați la conferințele de presă ale partidului pentru că adresează întrebări incomode. De curând, unul dintre cei care au făcut parte din echipa PMP Suceava au dezvăluit și că, la ședințele de partid, Marian Andronache cerea ca ușa de la intrare să fie încuiată să nu „vină SuceavaLive”.

În imagini puteți observa exact cine este Marian Andronache, liderul care a reușit să destrame PMP Suceava și ce caracter ales are.

Reamintim că, Marian Andronache s-a dezis, de curând, de cei mai importanți oameni din PMP, chiar dacă la alegerile locale, scorul obținut de PMP cu primarul comunei Pojorâta principal vector de imagine a plasat Organizația pe locul întâi în țară ca număr de voturi și pe locul 4 ca procent.

La aceste alegeri, ca număr de voturi, președintele PMP Suceava a fost „bătut” inclusiv de medicul veterinar apărut în partid cu două luni înainte de alegeri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.