Se fură copaci în continuare! Aseară, la ora 23.30, un bărbat a anunțat poliția că la marginea terenului împădurit aparținând Obștii Vicovu de Jos, din rampa de încărcare, persoane necunoscute fură material lemnos.

În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat autoutilitara condusă de un bărbat de 38 ani, din comuna Bilca. Aceasta era încărcată cu cincisprezece piese de material lemnos, lemn lucru răşinoase, de diferite diametre, având lungimea de patru metri fiecare, neavând marcaj la capete, conform prevederilor legale.

Conducătorul auto nu deţinea documente justificative pentru materialul lemnos. În urma inventarierii efectuate, a rezultat o cantitate de material lemnos de 12,05 metri cubi.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, până la definitivarea cercetărilor, fiind predat în custodie pădurarului.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Vicovu de Jos, sub aspectul săvârşirii de tentativă la infracţiunea de furt calificat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.