În săptămâna 27 august – 3 septembrie 2018, în comuna Cumpăna, s-a desfășurat ultima etapa a taberelor (a cincea), din cadrul programului intitulat „Tabere de vară pentru elevii cu rezultate deosebite în anul 2017 – 2018”.

În tabăra găzduită de campusul școlar al Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu au fost prezente 140 de persoane elevi, cadre didactice, funcţionari publici din localitățile: Vânători Neamț – jud. Neamț, Prundeni – jud. Vâlcea, Ciocănești și Berchișești – jud. Suceava, Tarna Mare – jud. Satu Mare, Joseni – jud. Harghita.
Elevii au beneficiat de cazare și masă, plajă, vizitarea obiectivelor turistice din județul Constanța, dar și evenimente festive și activități extrașcolare. Oaspeții au vizitat și sediul primăriei din Cumpăna, unde au fost întâmpinați de doamna primar Ec. Mariana Gaju, alături de toţi angajații instituției.


„Elevii noştri şi însoţitorii lor s-au bucurat de zile minunate la soare şi la mare, impresiile cu care s-au întors fiind la superlativ. Acordul dintre cele două comune presupune ca în vacanţa de iarnă copiii din Cumpăna să fie prezenţi într-o tabără la Berchişeşti, pentru a cunoaşte Bucovina şi frumuseţile zonei noastre. Mă bucur că avem o relaţie excelentă cu primarul localităţii dobrogene, doamna Mariana Gâju, căreia îi mulţumesc pentru colaborare, fapt ce a facilitat acest proiect de suflet”, a declarat Violeta Țăran, primarul comunei Berchișești.
De asemenea, un grup de 32 de persoane din comuna Cumpăna, format din copii și însoțitorii lor, a fost în tabără la Ciocănești, în perioada 1-7 septembrie.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.