Vineri,14 februarie, la ora 12.10, pe strada Ana Ipătescu din orașul Siret, o femeie de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturismul, a surprins și accidentat un copil de 6 ani, tot din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă şi fără să se asigure.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Sâmbătă, la ora 18.32, pe DJ 172 D, un bărbat de 42 de ani, din comuna Coşna, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat o tânără de 19 ani, din localitate, care circula pe partea carosabilă a drumului public, în acelaşi sens de mers.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului, care necesită pentru vindecare 8–9 zile îngrijiri medicale.
„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.