Marti, 07 iulie, agenţii din cadrul Postului de Poliţie Mălini au fost sesizaţi de către o femeie de 34 de ani, despre faptul că un bărbat de 37 de ani, concubinul ei din comuna Mălini, satul Pâraie, a ameninţat-o atât pe ea cât şi pe fiul lor în vârstă de 1 an, a lovit-o şi a alungat-o din locuinţă, copilul rămânând singur cu agresorul, fiind în pericol

Având în vedere sesizarea precum şi faptul că bărbatul este cunoscut în evidenţele medicale cu afecţiuni psihice, la faţa locului s-a deplasat un echipajul format din doi poliţişti, fiind solicitat şi sprijinul altor forţe de poliţie.
Întrucât din locuinţă se auzea plânsetul unui copil, poliţiştii au intrat în curtea locuinţei celui în cauză, moment în care bărbatul a ieşit de după locuinţă, având asupra sa un obiect contondent şi a devenit recalcitrant, fapt pentru care, unul dintre poliţişti l-a somat să renunţe la corpul contondent şi întrucât agresorul nu s-a conformat, a executat foc de armă în plan vertical, cu pistolul din dotare.
În urma intervenţiei poliţiştilor bărbatul s-a conformat solicitării, fiind încătuşat şi transportat la Spitalul Municipal Fălticeni. Ulterior, bărbatul a fost internat la Secţia psihiatrie Burdujeni.
Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.