Un băiat de 10 ani a fost descoperit de autorități, cu o rană adâncă în zona gâtului, lângă trupul neînsuflețit al tatălui său, în Mexic. Cei doi au fost atacați în timp ce traversau Mexicul pentru a ajunge în Statele Unite.

Cei doi părăsiseră Guatemala pe 28 mai și erau însoțiți de un unchi și fiul său. Cei patru au anagajat o persoană care să-i ajute să ajungă în SUA, însă acesta i-a abandonat în Mexic, unde au fost răpiți de membrii unui cartel de droguri, Los Zetas.

Ulterior, răpitorii au contactat rudele victimelor din SUA, cerându-le 12.000 de dolari răscumpărare, însă familia a reușit să strângă doar 8.000 de dolari, însă agresorii nu i-au mai contactat, scrie CNN.

Câteva zile mai târziu, copilul a fost descoperit în viață, dar cu răni grave la nivelul gâtului, alături de trupul neînsuflețit al tatălui său. Oamenii legii au declarat că ceilalți doi, unchiul victimei și fiul său, au reușit să evadeze, iar acum sunt în grija autorităților mexicane.

Migranții care traversează Mexicul în căutarea unei vieți mai bune în SUA ajung, de regulă, victimele criminalilor și a agresorilor sexuali.

Sursa: Pro Tv

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.